Geweldige Koningsdag 2018!

12.00 - 16.00 uur Gratis attracties voor kinderen
12.00 - 15.00 uur Kinderkleedjesmarkt
13.00 - 14.00 uur Inschrijven en start fietstocht
13.00 - 15.00 uur Laat je schminken!
13.00 - 15.00 uur Brandje blussen
14.00 - 15.00 uur Inschrijven en aanvang
  Jeugdvogelschieten
16.00 - 18.30 uur Muziekspektakel met
    De mannen van Lisanne
16:45 uur Verloting goede doel
Geweldige Koningsdag in Eerbeek!!

Mede dankzij het droge en soms zelfs zonnige weer werd Koningsdag in- en rondom De Korenmolen in Eerbeek weer een geweldige dag! Het papiermakersdorp kwam massaal af op de jeugdige verkopers van de kleedjesmarkt en de vele oer-Hollandse activiteiten. De kindervoorstelling Ridder Raak door theatergroep Ranja werd drukbezocht En dankzij de Eerbeekse ondernemers waren ook dit jaar weer heel veel leuke gratis attracties voor de kinderen. Er stonden rijen voor de Klim Kantel twister, rodeostier, Multi Trampoline, zweefmolen en bij het schminken. Aan de start van de circa 25 kilometer lange fietstocht verschenen bijna 300 fietsers. De muziekband: De mannen van Lisanne! zorgde voor een gezellige muzikale afsluiting van deze dag.

Guido Pluijm werd Jeugdschutterskoning 2018! Evenals voorgaande jaren zamelde de Oranjevereniging Eerbeek geld in voor een goed doel. Dit jaar: Een virtuele fiets voor De Beekwal. Dankzij de deelnemers van de kleedjesmarkt en fietstocht + de verloting (€ 1.280,=) werd maar liefst een recordbedrag van €2.164,= opgehaald!

Donderdag 26 april:
21.00 - 01.00 uur     Koningsnacht bij De Korenmolen
  met DJ Charly Canela

Vrijdag 27 april:
11.30 - 12.00 uur Kindervoorstelling Gravin Reutelteut
12.00 - 16.00 uur Gratis attracties voor kinderen
12.00 - 15.00 uur Kinderkleedjesmarkt
13.00 - 14.00 uur Inschrijven en start fietstocht
13.00 - 15.00 uur Laat je schminken!
13.00 - 15.00 uur Brandje blussen
14.00 - 15.00 uur Inschrijven en aanvang
  Jeugdvogelschieten
16.00 - 18.30 uur Muziekspektakel met
    De mannen van Lisanne
16:45 uur Verloting goede doel

Aan de start van de circa 25 kilometer lange fietstocht verschenen bijna 300 fietsers. De muziekband: De mannen van Lisanne! zorgde voor een gezellige muzikale afsluiting van deze dag. Guido Pluijm werd Jeugdschutterskoning 2018!

Evenals voorgaande jaren zamelde de Oranjevereniging Eerbeek geld in voor een goed doel. Dit jaar: Een virtuele fiets voor De Beekwal. Dankzij de deelnemers van de kleedjesmarkt en fietstocht + de verloting (€ 1.280,=) werd maar liefst een recordbedrag van € 2.164,= opgehaald! Ingmar vd Burg, Wim Janssen en Michelle Elsenaar wonnen met de verloting een rondvlucht met een helikopter boven Eerbeek en omgeving. De 1 minuut gratis winkelen bij Heine Jumbo Eerbeek werd gewonnen door Sylvia Simons.

De Oranjevereniging Eerbeek bedankt alle sponsoren voor deze geslaagde dag!

De meeste foto’s die geplaatst zijn op deze Koningsdagpagina en in het fotoalbum zijn gemaakt door Henriette Tabor.

MUZIEKBAND: DE MANNEN VAN LISANNE
Koningsdag 2018 wordt muzikaal afgesloten door een optreden van De mannen van Lisanne! Deze jonge Eerbeekse coverband vermaakt het publiek met heerlijke muziek!

Altijd al een rondvlucht met een helikopter boven Eerbeek willen maken? Dit is uw kans! Tijdens Koningsdag is er een verloting.

De loten kosten € 2,= per stuk en drie loten voor € 5,=. Wordt uw lotnummer getrokken dan bent u de winnaar van één van de vier geweldige hoofdprijzen:

- 3x Een rondvlucht met een helikopter boven Eerbeek en omgeving op Koningsdag, vertrek rond 18:15 uur.

- 1x Een minuut gratis winkelen bij Jumbo Eerbeek.

De opbrengst van de verloting gaat geheel naar het goede doel van Koningsdag 2018: een virtuele fiets voor de Beekwal. Meer informatie over het goede doel vindt u verder in dit Koningsdag Journaal. Tussen 14:00 - 16:30 uur worden de loten verkocht. Om 16:45 uur vindt de trekking plaats.
Website laten maken door: Best4u Group B.V.