Een geweldige Koningsdag voor Eerbeek en Kiboe!!

 

 

Het feest begon al op donderdag avond met een druk bezochte Koningsnacht met de band Blind Date.

Op Koningsdag werd het op het juiste moment droog en kwamen de Eerbeekse kinderen met hun ouders naar de Korenmolen om hun waar te verkopen op de kleedjesmarkt, te genieten van de gratis attracties, zoals de multi-trampoline en rodeostier of een fotoshoot met een F1 auto.

De allerkleinsten hadden binnen al genoten van het theaterstuk Medea door theatergroep Ranja. Dylan Nijkamp mag zich jeugdschutterskoning noemen en aan de mooie maar pittige fietstocht namen 140 personen deel, die onderweg met een hapje of drankje werden verwend door ‘de Heideroos’, ’t Ruifje en Hall Leeft! Op het feestterrein waren ondertussen brandjes geblust, kinderen geschminkt en een optreden geweest van dansstudio Move it!!

Voor het goede doel dit jaar, kinderboerderij Kiboe, werd o.a een verloting georganiseerd. Burgemeester Van Hedel en echtgenote kwamen speciaal naar Eerbeek om de trekking te doen. Winnaars zijn: Amber Verduijn (Formule 1), Rinaa Hummelink ( 1 minuut winkelen Jumbo), Mariska van Weij ( bon Weltevreden), Günter Aufleger (Fletcher overnachting) en Petra Gerritsen ( Fotoshoot Sprintfoto). De totale opbrengst voor Kiboe bedroeg (inclusief kleedjesmarkt en fietstocht) € 1614,00!!

Koningsdag werd muzikaal afgesloten door RemmenLos!

 

MUZIEKBAND: DE MANNEN VAN LISANNE
Koningsdag 2018 wordt muzikaal afgesloten door een optreden van De mannen van Lisanne! Deze jonge Eerbeekse coverband vermaakt het publiek met heerlijke muziek!
 
Altijd al een rondvlucht met een helikopter boven Eerbeek willen maken? Dit is uw kans! Tijdens Koningsdag is er een verloting.
 
De loten kosten € 2,= per stuk en drie loten voor € 5,=. Wordt uw lotnummer getrokken dan bent u de winnaar van één van de vier geweldige hoofdprijzen:
 
- 3x Een rondvlucht met een helikopter boven Eerbeek en omgeving op Koningsdag, vertrek rond 18:15 uur.
 
- 1x Een minuut gratis winkelen bij Jumbo Eerbeek.
 
De opbrengst van de verloting gaat geheel naar het goede doel van Koningsdag 2018: een virtuele fiets voor de Beekwal. Meer informatie over het goede doel vindt u verder in dit Koningsdag Journaal. Tussen 14:00 - 16:30 uur worden de loten verkocht. Om 16:45 uur vindt de trekking plaats.
Website laten maken door: Best4u Group B.V.