Eerbeek volledig in de kerst sfeer!

De eerste editie van het Eerbeeks Winter Weekend staat voor de deur.

Na één geannuleerde editie, is het in December dan eindelijk zover. De Oranjevereniging Eerbeek organiseert van 9 t/m 11 December, op het voormalig Kersten terrein, het Eerbeeks Winter Weekend dat toegankelijk is voor alle leeftijden.

Gedurende het weekend zullen er diverse activiteiten plaatsvinden zoals een pubquiz (op vrijdag 9 dec. vanaf 17:30), een curlingcompetitie (op zaterdag 10 dec. van 12.00 tot 18:30) en een workshop kerstdecoratie (op zondag van 12.00 tot 15.00). Inschrijven voor de activiteiten kan door te mailen naar: oranjeverenigingeerbeek@outlook.com.

Verder zal er gedurende het hele weekend een gezellige kerstmarkt aanwezig zijn op het terrein. Hier kunt u de leukste kerstitems shoppen bij de vele kerstkramen. Ook zullen er diverse kerstkoren aanwezig zijn op de kerstmarkt om u te voorzien van de ultieme kerstsfeer. En zou het niet gezellig zijn als de Kerstman nog even komt buurten?

Wilt u de sfeer met eigen ogen vanuit de lucht bekijken? Dat kan vanuit het spectaculaire reuzenrad dat vanaf vrijdag draait!

Het Eerbeeks Winter Weekend zal zondag afgesloten worden met een Apres-Ski feest in de tent (van 17.00 tot 22.30). Voor €15,- ziet u een spetterende après ski show en de kaartverkoop is inmiddels gestart. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij Mensink Mode en Sportcafé de Bhoele. Houd onze social mediakanalen en website in de gaten voor de laatste informatie.

Kortom, van 9 t/m 11 december staat er een onwijs gezellig event gepland voor jong en oud. Bent u erbij? Gezellig!

Blokkenschema liggend
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this